Kampdag: Dynamo Victor forsterker laget med to nye spillere! – ØIF Arendal

Kampdag: Dynamo Victor forsterker laget med to nye spillere!

Kl. 15.00 norsk tid spilles kampen som avgjør ØIF Arendals videre skjebne i Europacupen. Den russiske motstanderen har forsterket laget med to nye spillere fra forrige oppgjør i Arendal. En venstre- og en høyreback.

Dynamo Victor stiller med to nye spillere til dagens oppgjør. Riktignok spiller de begge fast på det russiske laget, men ingen av dem var i Norge dag den første kampen ble spilt. Akkurat som de heller ikke gjorde da Dynamo Victor spilte borte mot nederlandske Volendam i forrige runde.

Spillerne det er snakk om heter Ruslan Dashko (spiller nr. 7) og Anton Otrezov (spiller nr. 26). I returkampen mot Volendam som gikk i Russland var Dahko lagets nest mest scorende med 5 mål. Otrezov scoret 2 ganger.

ØIF Arendal stiller uten sin faste playmaker, Josip Vidovic, som fikk seg en hodesmell i forrige kamp.

Her er link youtube-siden hvor kampen vises

Du kan også følge kampen på ØIF Arendals sider i sosiale medier. Vi oppdaterer fortløpende.

Link til ØIF Arendals Facebook-side

Link til ØIF Arendals Instagram-side