Josip Vidovic er ikke med til Russland – ØIF Arendal

Josip Vidovic er ikke med til Russland

ØIF Arendals playmaker, kroaten som allerede har blitt en innfødt - Josip Vidovic, fikk seg en smell i det første oppgjøret og har ikke følt seg helt i form i uken som har gått. Han har derfor ikke satt seg på flyet sammen med sine lagkamerater til klubben har satt nesen mot Russland.

Lørdag kl. 15.00 norsk tid møter ØIF Arendal Dynamo Victor til avgjørende kamp i Europacupen. Arendalittene har 27-21 fra første kampen. Men har fått seg et skudd for «bauen» når lagets playmaker ikke er med på turen østover.

– Josip har fått seg en smell i hode og ikke følt seg helt vel. Vi kan ikke ta noen sjanser med noens helse. Så Josip er ikke med oss til Russland, forteller Marinko Kurtovic.

Og han er veldig tydelig på at han svært gjerne skulle hatt den sympatiske spilleren i lørdagens kamp.

– Josip er en meget viktig spiller i vårt spill. Og en spiller som vi virkelig trenger når det er tøffe kamper som det blir lørdag. Men nå må vi klare oss uten og det skal vi selvsagt gjøre. Vi er offensive. Og vi gleder oss til å komme i gang. Og nå blir det andre spillere som får muligheten til å gå inn i rollen til Josip. Det blir helt sikkert kjempe bra!

Kampen spilles i Russland lørdag kl. 15.00 norsk tid. Følg med på ØIF Arendals Facebook– og Instagram-sider for oppdateringer hele helgen igjennom.