Følg ØIF Arendal på hele turen til Russland! – ØIF Arendal

Følg ØIF Arendal på hele turen til Russland!

Allerede torsdag reiser våre gutter til Russland for å møte Dynamo Victor til avgjørende returkamp. Følger du klubben på Facebook og Instagram vil du kunne følge gutta gjennom reiser og forberedelser helt frem til kampen. Vi gjør også alt vi kan for å få bilder av kampen hjem til Norge.

Så langt telelinjer og wifi tillater vil det være mulig å følge ØIF Arendal-gutta på den lange reisen til Russland. Det hele starter med avreise 07.30 i Arendal, via Gardermoen og Istanbul (Tyrkia) til den russiske byen Budennovsk i Stavropol. Følg oss på klubbens Facebook-side! Du kan også følge oss på Instagram gjennom langhelgen. Og selvsagt blir det oppdateringer her på nettsidene! Bare å glede seg!

4 tidssoner mot øst – her skal ØIF Arendal spille Europacup

Budjonnovsk på lørdag, Bodø på onsdag!

Her er programmet for turen: