For oppskriften er nemlig ikke så vanskelig. Laget ditt kan nemlig spare seg mange timer med vaffelsteiking om det vinner Generation Handball-konkurransen.

Generation Handbal-konkurransen er en konkurranse i regi av ØIF Arendal, som har fått med Color Line på laget.

 

Det går enkelt og greit ut på at du nominerer et lag som du mener fortjener å vinne en reise til Danmark og Generation Handball, som arrangeres i Viborg, samt opphold, og fire bilpakker som leveres av Color Line. Turneringen, eller festivalen som den også kaller seg, er blant de aller største håndballturneringene i verden. Den arrangeres fra 29. juli til 3. august.

 

-Vi går nå inn i nominasjonsperioden, der vi tar i mot forslag på ulike lag som akkurat du mener fortjener denne premien. Deretter Blir det en stemmeperiode, der det er mulig å stemme på de ulike lagene. Den med flest stemmer står igjen som vinnere, forklarer markedsleder i ØIF Arendal, Pål-Erik Aune Gundersen.

 

I fjor ble konkurransen en suksess, der hele 280 lag fra hele landet ble foreslått. 11.170 personer deltok i avstemningen. Det er et lite aber, og det er at laget er nødt til å være til stede i Sør Amfi i forbindelse med en kamp for å motta premien sin.

-Vi drømmer selvsagt om like gode tall også denne gangen, sier en optimistisk Aune Gundersen.

 

Her kan du lese om turneringen: https://generation-handball.dk/

Her kan du melde på ditt lag: http://j.mp/2MO5ps6