Bli med til Danmark – du kan vinne reise og opphold for laget ditt – ØIF Arendal

Bli med til Danmark – du kan vinne reise og opphold for laget ditt

Lyst til å være med i kampen om å vinne premier til en verdi av rundt 40.000 kroner? Ja, da er det bare å lese videre. Oppskriften på hvordan du kan vinne reise og opphold til Generation Handball kan du få her.

For oppskriften er nemlig ikke så vanskelig. Laget ditt kan nemlig spare seg mange timer med vaffelsteiking om det vinner Generation Handball-konkurransen.

Generation Handbal-konkurransen er en konkurranse i regi av ØIF Arendal, som har fått med Color Line på laget.

 

Det går enkelt og greit ut på at du nominerer et lag som du mener fortjener å vinne en reise til Danmark og Generation Handball, som arrangeres i Viborg, samt opphold, og fire bilpakker som leveres av Color Line. Turneringen, eller festivalen som den også kaller seg, er blant de aller største håndballturneringene i verden. Den arrangeres fra 29. juli til 3. august.

 

-Vi går nå inn i nominasjonsperioden, der vi tar i mot forslag på ulike lag som akkurat du mener fortjener denne premien. Deretter Blir det en stemmeperiode, der det er mulig å stemme på de ulike lagene. Den med flest stemmer står igjen som vinnere, forklarer markedsleder i ØIF Arendal, Pål-Erik Aune Gundersen.

 

I fjor ble konkurransen en suksess, der hele 280 lag fra hele landet ble foreslått. 11.170 personer deltok i avstemningen. Det er et lite aber, og det er at laget er nødt til å være til stede i Sør Amfi i forbindelse med en kamp for å motta premien sin.

-Vi drømmer selvsagt om like gode tall også denne gangen, sier en optimistisk Aune Gundersen.

 

Her kan du lese om turneringen: https://generation-handball.dk/

Her kan du melde på ditt lag: http://j.mp/2MO5ps6