I dag kjemper vi med hele håndball-Norge i ryggen! – ØIF Arendal

I dag kjemper vi med hele håndball-Norge i ryggen!

Har du vært på Facebook eller Instragram har du helt sikkert lagt merke til alle håndball-lederne som heier på ØIF Arendal i Europacup. I dag spiller vi med hele håndball-Norge i ryggen. For når ØIF Arendal som eneste gjenværende herrelag i E-cup, skal slåss om retten til kvartfinale, da slåss man for mer enn egen suksess!

Når det Europeiske Håndballforbundet (EHF) varsler endringer i fremtidens Europacuper, så får det betydning for norske herrelag. Skal Norge for en plass i Champions League etter 2021 må norske klubber gjøre det bra i Europacup slik at vi somler nok «poeng» til at den norske serien avvanserer i nasjonsrangeringen. I dag er Norge på en 13. plass. Skal det bli Champions League i fremtiden må vi nok opp blant de 10 beste nasjonene.

Og akkurat det kan ØIF Arendal hjelpe norske klubber med. Går klubben langt i årets Europacup vil vi bidra til at norsk klubbhåndball får kjærkomne «poeng» i denne kampen. Så det er ikke rart at hele håndball-Norge heier på de svarte og røde i kveld. Gode resultater kommer nemlig hele klubbhåndballen til gode! Her kan du lese noen korte sitater fra disse håndball-lederne:

– Det betyr mye for norsk håndball å ha flaggskip sånn som ØIF Arendal, skryter Runar-leder Jørn Magne Johannessen. Han maner publikum til å støtte opp.

– Vi i norsk klubbhåndball trenger mange fremganger. Som det eneste herrelaget igjen i Europacup trenger ØIF din støtte, kom og hjelp dem, sier markedssjef i Elverum Kalle Björman. 

– Vi holder som regel aldri med ØIF Arendal. Men på søndag når laget spiller Europacup håper vi alle stiller opp og heier på Arendal. Vi ønsker at ØIF skal gå hele veien, Jostein Sivertsen daglig leder Kolstad. 

– Alle kristiansandere, på søndag må vi reise til Arendal for å støtte ØIF. Jeg henstiller alle til å ta turen og heie frem laget, Terje Marcussen Vipers-gründer. 

– På søndag kl. 18 må du ha en kjempegod unnskylding for ikke å være i Sør Amfi, Arne Dokken daglig leder i Drammen. 

Så oppfordringen er klar – møt opp folkens, dette er en kamp for «landet»!