Lørdag kveld spiller Kolstad mot Elverum! – ØIF Arendal

Lørdag kveld spiller Kolstad mot Elverum!

Det er jevnt i herrenes eliteserie. Både i toppen og midt på tabellen. Så langt ser det kun ut som om nedrykklagene skiller seg ut. Bodø og Falk har litt av en jobb å gjøre skal de overleve. I kveld spilles kamp mellom to lag med seriemesterambisjoner, Kolstad tar i mot Elverum kl. 18.00!

Lørdag går det altså en avgjørende kamp i toppstriden. Elverum har mulighet til å klatre helt opp på tabelltopp og skyve ØIF Arendal ned på 2. plass.

Søndag går det avgjørende kamper i bunnstriden. Både Runar, Nærbø og Falk trenger poeng. De to førstnevnte for å holde unna mot kvalik-plassen. Falk for å få heng på lagene foran seg. FyllingenBergen trenger poeng for å ha heng oppover.

Kveldens runde (lørdag):
Kolstad vs Elverum kl. 18.00

Søndagens kamper:
Falk Horten vs FyllingenBergen
Runar Sandefjord vs Nærbø