Josip Vidovic passert 150 elitekamper for ØIF Arendal! – ØIF Arendal

Josip Vidovic passert 150 elitekamper for ØIF Arendal!

ØIF Arendals kroat, Josip Vidovic, har virkelig kommet i gang med klatringen på ØIF Arendals adelskalender. Søndag spiller han sin 152. elitekamp for de svarte og røde. Snart tar han igjen selveste David Svenningsen!

Josip Vidovic har blitt en skikkelig lojal klubbspiller. Med langtidskontrakt er det grunn til å tro at den joviale spilleren har tenkt å plusse godt på sin kampkonto. Akkurat nå har han 150 kamper. Det gir han en imponerende 8. plass på ØIF Arendals adelskalender. Den som toppes av Eirik Heia Pedersen med 300 kamper i skrivende stund.

Josip har spilt 94 seriekamper (316 scoringer), 23 sluttspillskamper (84 scoringer), 17 NM-kamper (41 scoringer) og 16 E-cup kamper (48 scoringer. Han har tilsammen scoret 489 mål, fått 35 gule kort og 42 utvisninger. Josip har aldri fått rødt kort!

Og i likhet med Eirik Heia Pedersen har heller ikke Josip Vidovic scoret fra 7-meters merke for ØIF Arendal!

Josip kommer til å ta igjen ØIF Arendal-legenden David Svenningsen som endte med 156 kamper og holder i skrivende stund 7. plassen på klubbens adelskalender.