Europacupen: – Sjelden har publikum vært viktigere! – ØIF Arendal

Europacupen: – Sjelden har publikum vært viktigere!

ØIF Arendal sliter i motbakke. Og de som vet det aller best er spillerne og laglederne. De som må gå i garderoben å evaluere både Runar- og Halden-kampen. De som kjenner på det natten igjennom og dagene etterpå. Som blir sinte, fortvilte og frustrerte. Mer enn noen andre. De som merker det på selvtilliten. Og det er her publikum kommer inn. Nå skal gutta forsvare Norges ære i Europa. Vi trenger din hjelp!

La det være sagt med en gang. Selvtillit er ferskvare. Selv for eliteseriespillere.

Og det å tape eliteseriekamper er ikke godt for selvtilliten. For en ting er like sikkert. Søndag når russiske Dynamo Victor kommer for å beseire våre gutter, så kommer vi til å møte en heltent gjeng i svarte og røde drakter. Det er det ingen grunn til å betvile. Det finnes absolutt ingen som ønsker å revansjere seg mer ennvåre gutter. Søndagens kamp kan i så måte ikke komme fort nok!

Ingenting er så godt for selvtillit å vite at noen heier på en. Det er godt i hverdagen for hver og en av oss. Det er fantastisk hvor lett ting går når du føler og opplever at alle venner, kjente, arbeidskollegaer og familie heier på deg.

På søndag må vi mobilisere mer enn noen gang. Gutta trenger oss. De trenger fullsatte tribuner, høylytte sørlendinger, arendalitter og austegder som med hele sin stemme og all den lyd de kan lage, forteller gutta at vi er 100% bak dem! Hjelp oss. Ta med deg venner og kom på kamp!

For selv om vi er nede i en liten bølgedal, så er det faktisk slik at «elendigheten» ikke er større enn at vi altså topper tabellen i Eliteserien – siste to kamper til tross – og vi er eneste norske herrelag som spiller Europacup ennå!

Kjære publikummer, fan og håndballvenn! Still opp på søndag, sammen skal vi snu den negative trenden – ta med deg alle du kjenner og noen til! Vi skal videre i Europacup!

#LittBedreHverGangViMøtes