Ønsker revansje ganger to – ØIF Arendal
Kristijan Jurisic mot ELverum.

Ønsker revansje ganger to

Det er to ting som ØIF-gutta virkelig har lyst til å revansjere når de onsdag setter kursen mot Halden.

– Det er en viss semifinale vi ønsker å revansjere, i tillegg er vi ute etter å vise oss fra en annen side enn det vi gjorde mot Runar på søndag, sier ØIFs målvakt, Kristijan Jurisic.

– Det skal i alle fall ikke stå på motivasjonen foran denne kampen, lover han. 

Jurisic forteller at kampen søndag, der ØIF nærmest var ugjenkjennelige og tapte 28-31 for Runar og gamletrener Leif Gautestad, nå er ute av hodene. Han sier at spillerne har snakket sammen og hva som gikk galt i den kampen.

– Vi snakka sammen om hva som fungerte og hva som ikke gjorde det. Vi skal være godt forberedt til Halden-kampen, mener Kristijan.

 

Han trekker frem at det handler om å stoppe skytterne til Halden, i tillegg til at østfoldingene ikke må få spille sitt eget spill. De må stoppes i kontringene og i ankomstspillet.

Arenaen er Remmenhallen, en fryktet hall i Håndball-Norge. Marinko Kurtovic kaller hallen for en skoeske, mens et annet navn som går igjen er gymsal. Intimiteten i den gamle hallen er i alle fall spesiell. 

– Halden har sitt eget lille fort der. Dette er ikke den hallen vi gleder oss mest å reise til. Baneforholdene er spesielle. Men vi er ute etter å revansjere oss, og da spiller ikke hallen noe rolle, fastslår Jurisic.

 

ØIF-målvakten sier at han føler laget har vist denne sesongen at kvaliteten i laget er der, og at det som ble levert på søndag ikke er forenelig med det laget står for. Samtidig frykter han ikke at det skal bli noen nye smell.

– Nei, vi kan slå hvem det måtte være. Om vi går på en ny blemme, betyr det mer for moral og det mentale. Men vi skal ikke undervurdere Halden. De spilte cupfinale i Spektrum i romjula, det gjorde ikke vi, beskriver han. 

 

Marinko Kurtovic er ute etter at laget skal reise seg etter søndagens blemme.

– Attityden vi har hatt i lengre tid, den må vi ha tilbake nå. I tillegg må vi få tilbake troen på vårt eget konsept og ikke falle ut av det. Dette er vår sjanse til å reise kjerringa. Det er det som er så bra med tette kamper, at en ikke rekker å få slike ting til å sette seg, men at en med en gang kan se fremover. Det skal i alle fall ikke stå på innsatsen, lover Marinko. 

Han beskriver det som skjedde søndag som horribelt.

– Nå handler det om at vi skal reise oss. Om vi taper og har en voldsom attityde, ja da er det i orden, men vi skal ikke stå med hendene i lomma og la dem herje med oss, sier ØIFs trener.