Bringserien: Øystad G16 nær ved å slå en av årets favoritter! – ØIF Arendal

Bringserien: Øystad G16 nær ved å slå en av årets favoritter!

Øyestads G16 har spilt to kamper i Bringserien i helgen. Hjemme i Nedeneshallen ble det tap for tabelltreer Nordstrand (22-26) og tabelltoer Halsen (25-26). Imponerende resultater, tap til tross. Og gutta beholder allikevel sin 5. plass på tabellen!

Øyestad gutter 16 har all mulig grunn til å være fornøyd, selv om de ble stående uten poeng denne Bringhelgen. To knepne tap mot antatt langt sterkere motstand forteller alt om hvor stor utvikling spillerne og laget har hatt.

Gutta beholder sin 5. plass på tabellen. Det er like imponerende. Og selv om avstanden til Nordstrand økte til 3 poeng, har laget vist en så strålende utvikling at ingenting er avgjort om den viktige 4. plassen før alle kamper er spilt. Skulle Øyestad-gutta klare å nå sluttspillet (de 4 beste lagene) vil det ikke være noe annet enn svært overraskende og tilsvarende imponerende. Vi krysser fingrene og heier på dem!

Her er tabellen: