Runarkampen på søndag: – Gratis aktivitetsdag for barn! – ØIF Arendal

Runarkampen på søndag: – Gratis aktivitetsdag for barn!

I forbindelse med ØIF Arendals hjemmekamp mot Runar førstkommende søndag, blir det hest og kjerre, ski, hoppbakke, skøyter, grilling av pølser og mase annen moro for barn. Og det beste av alt det er gratis for de yngste. Både lekene og og håndballkampen!

Det hele starter kl. 15.30 og i to timer kan barna (og voksne) kjøre hest og kjerre, stå på skøyter, prøve en fantastisk hoppbakke, stå på ski, steke pølser på bål – og best av alt – det er helt gratis!

Sør Amfi er åpen som «varmestue» hele tiden. Og kl. 18.00 er alle barna og voksne som deltar på aktivitetsdagen invitert gratis inn på håndballkamp. Det er med andre ord ingen grunn til å holde seg hjemme på søndag! Ta familiedagen i Sparebanken Sør Amfi!

Slik så det ut i fjor: