Sesongens første tittel er i boks – ØIF Arendal kåret til årets markedsfører i Aust-Agder! – ØIF Arendal

Sesongens første tittel er i boks – ØIF Arendal kåret til årets markedsfører i Aust-Agder!

Torsdag ble ØIF Arendal kåret til årets markedsfører i Aust-Agder i skarp konkurranse med et offensivt og spennende næringsliv på Sørlandet. Ikke minst var konkurransen knivskarp med finalisten Sharebox. - Dette gir en motivasjonsboost til hele organisasjonen vår, sier daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.

ØIF Arendal har som målsetting å bli en Champions League-klubb. De fleste som hører det, tenker på laget ute på banen. Og selvsagt er det der posisjonen måles eksternt. Men innenfor klubbens rekker er vi opptatt av å drive utvikling i alle driftsområder slik at vi når Champions League-nivå på marked, informasjon, økonomi, salg, arrangement, media, kiosk/cafè og selvsagt sport.

Og akkurat derfor blir en slik «tittel» så ekstra motiverende. En dytt i ryggen fra hele fylket Aust-Agder som ønsker oss alt vel på vår ambisiøse vei. En dytt til alle de fantastiske dugnadsmedarbeidere og ansatte som blant annet gjør om Sparebanken Sør Amfi fra en gymsal til en av Europas flotteste hjemmearenaer mange, mange ganger. Bare gulvet i Sparebanken Sør Amfi er nå lagt ut godt over 100 ganger! Tittelen er en fantastisk dytt til alle de som jobber med sosiale medier, nettsider og alle flater hvor klubben er godt synlig. Og en velmenende dytt til hjelp på veien videre fremover for de som, på sin fulle og hele fritid, sier ja til å ta ansvar i klubbens styre og stell. Eller lager oktoberfest, vinterfestival og alt annet klubben finner på.

Og selvsagt vil en slik «tittel» også våre inspirerende for sport, trenere, spillere og støtteapparat som ser at det skjer utvikling på alle klubbens driftsområder. Det er godt å vite når man svetter tungt på en trening at den utviklingen vi holder på med på sport, speiles i alle klubbens gjøremål.

For er det noe vi trenger, så er det at de som står ved vår side heier på oss. Riktignok har ØIF Arendal gått mange skritt, men vi er smertelig klar over at vi fremdeles har langt, langt å gå for å nå våre mål.

Men du verden hvor morsomt vi skal ha det på den veien – og akkurat på torsdag økte Markedsforum Aust-Agder sannsynligheten for at vi kommer til å lykkes! For foreningens heiarop har motivert, engasjert og inspirert oss, nå skal vi ta i ennå litt hardere!

På vegne av hele vår organisasjon, tusen, tusen takk!

PS: Det er andre gang ØIF Arendal vinner den gjeve tittelen!

Bjørn-Gunnar Bruun Hansen, daglig leder ØIF Arendal