Leif Gautestad: – Det er fantastisk å se det eventyret som få trodde var mulig! – ØIF Arendal

Leif Gautestad: – Det er fantastisk å se det eventyret som få trodde var mulig!

Han kommer til Sparebanken Sør Amfi for å ta med seg alle poengene til Sandefjord. Og sist gang Runar spilte mot ØIF Arendal i samme arena, sende Vestfoldingene oss hodestups ut av NM. Men han er både stolt og imponert over "klubben sin", ØIF Arendal-legenden Leif Gautestad!

– Det var med stor glede både Runar-guttene og jeg fulgte onsdagens kamp på TV2 mot Elverum som endte med både seier og
tabelltopp!!

Leif Gautestad er som alltid raus med de gode og varme ordene. Godordene stopper absolutt ikke der.

– Som tidligere ØIF trener er det fantastisk gøy å se at det lille eventyret som få trodde var mulig når vi startet i Nedeneshallen for noen år tilbake. Det som endte med opprykk til Eliteserien i 2009 er nå blitt til en storklubb med nytt seriegull i sikte og ambisjoner om Champions League.

Det er tydelig at Leif Gautestad følger godt med på hva som skjer i gamleklubben. Og at han gleder seg over tingenes tilstand.

– Frivilligheten, Svermen, fasilitetene og rammene rundt kampene i Sør Amfi gjør meg varm i hjertet. Det var dette vi våget å drømme om og som dere har fått til…GRATULERER!

– I dag er det mitt lag Runar Sandefjord som kommer på besøk til Sør Amfi. Runar Sandefjord er en tradisjonsrik klubb som ble seriemestere i år 2000. De seneste årene har klubben spilt i 1.div og som nyopprykket lag jobber vi knallhardt for og etablere oss i Eliteserien igjen.

Så langt har Runar prestert litt i overkant av forventet og har som mål og kjempe om en plass i sluttspillet.

– Som æresmedlem i Svermen ønsker jeg dere alle en herlig kampopplevelse, men at mine gutter fra Sandefjord får med seg poeng hjem fra håndballens Mekka! God kamp!

Det kommer med masse varme og energi. Leif Gautestad vil for alltid være en ØIF Arendal-legende. Men poengene, de skal han ikke få meg seg til Sandefjord!