Bringserien: Øyestad G16 møter Nordstrand og Halsen i Nedeneshallen søndag! – ØIF Arendal

Bringserien: Øyestad G16 møter Nordstrand og Halsen i Nedeneshallen søndag!

Søndag er det duket for full runde i den nasjonale Bringserien. Øyestad skal møte to lag foran seg på tabellen, Halsen (2. plass) og Nordstrand (3. plass). De svarte og røde ligger selv på 5. plass etter 5 spilte kamper.

Bringserien er på en måte kvalifisering til den endelige «eliteserien» for 16-åringer. I år spilles det 3 slike Bringpuljer med 12 lag i hver pulje. De fire beste lagene går til sluttspill som spilles over en helg utpå vårparten.

Øyestad-guttene har gjort det godt så langt sin pulje i Bringserien. Og med en overraskende 5. plass er laget kun en plass unna sluttspillplass i Bringserien. Allikevel er det ventet at det kan bli en tøff runde på hjemmebane når både lag nr. 2 (Halsen) og nr. 3 (Nordstrand) på tabellen gjester Sørlandet for å måle muskler på søndag.

Kampene spilles i Nedeneshallen søndag 3. februar som følger:
kl 1000: Øyestad – Nordstrand
kl 1300: Halsen – Nordstrand
kl 1600: Halsen – Øyestad