André Lindboe foran møtet med gamle lagkamerater: – Jeg har en god følelse, men det blir spesielt å spille mot Elverum – ØIF Arendal

André Lindboe foran møtet med gamle lagkamerater: – Jeg har en god følelse, men det blir spesielt å spille mot Elverum

Det blir unektelig en spesiell dag for André Lindboe når Elverum kommer til Sør Amfi på onsdag.

I en årrekke var han publikumshelt hos Elverums supportere. Nå er han en av publikumsheltene til Svermen og ØIF Arendal. Onsdag møter han sine gamle lagkamerater i Elverum for første gang som ØIF-spiller.

Han sier han har en god følelse foran kampen, som starter 20.15 onsdag kveld. Det er de to topplagene som møtes og ØIF kan sette ekstra press på Elverum i kampen om å ta seriemesterskapet. ØIF er to poeng foran Elverum, men Elverum har en kamp mindre spilt så langt.

– Det er jo en helt vanlig kamp, sier André Lindboe.

 

Han var i Elverum i en årrekke, før han ikledde seg den rød-svarte ØIF-drakten i høst.

– Det er klart, jeg kjenner jo mange av Elverum-gutta godt, og de kjenner meg. Jeg har en god følelse, men det blir spesielt å møte Elverum. Uansett; premissene er like, uansett hvem en spiller for, sier André.

– Det har ikke vært noen krigføring med dine gamle lagkamerater i forkant?

– Altså, jeg har pratet med noen av guttene, de er jo gode kamerater, men noe spesielt om kampen har vi ikke streifet innom, svarer han.

 

Selv om det beskrives som en vanlig kamp, så innrømmer Lindboe møtene mellom Arendal og Elverum er kamper som betyr noe ekstra,

– Kampene betyr mye og vil være kamper der begge lagene trykker ekstra til, og det vil være ekstra temperatur. Men det er ikke noe hatoppgjør. Begge går på banen for å vinne, sier André, som legger til at det er stor forskjell å møte Elverum nå, kontra det ville vært å møte dem i høst.

Elverum spilte mesterligahåndball sist høst, som ga dem et tettere kampprogram.

– Høsten er mer hektisk for dem, da er Elverum som lag mer slitne på grunn av kampbelastningen. Derfor er det stor forskjell på å møte dem da og nå. Nå er de mer uthvilt. De har fått to uker på forberede seg til denne kampen, mot at de ville fått to dager i høst, eksempelgjør venstrevingen.

 

Kampen vil bli tett, tror Lindboe.

– Marginer avgjør ofte disse kampene og det tror jeg kan skje nå også. Små detaljer gjør at det bikker den ene eller andre veien. Det blir tett, en kul kamp å spille i en stappfull hall, smiler André Lindboe.