Snakker du russisk og vil hjelpe ØIF Arendal? – ØIF Arendal

Snakker du russisk og vil hjelpe ØIF Arendal?

Helgen 9.-10. februar får ØIF Arendal russiske venner på besøk. Da kommer det russiske laget Dynamo-Victor for å spille første kamp i åttendedelsfinalen i Europacupen. I den forbindelse trenger Per Carsten litt hjelp, kan du hjelpe han og ØIF Arendal?

-Først og fremst trenger vi en russisktalende person som kan bli med oss å hente våre gjester lørdag 9. februar på Gardermoen. Det er litt sparsommelig med muligheter til å kommunisere på engelsk, så vi skulle svært gjerne hatt litt hjelp, forteller arrangementssjefen.

Og som godt vertskap ønsker Per Carsten Michelsen å møte dem på eget språk.

– Det ville være til stor hjelp om det var noen som snakket russisk kunne være med oss å hente dem, samt hjelpe oss litt både lørdagen og på kampdagen søndag, oppfordrer han.

Så da er det bare å ta kontakt med Per Carsten, telefon 908 61 066 eller per@oifarendal.no