– Nå skal de frivillige hylles! – ØIF Arendal

– Nå skal de frivillige hylles!

Fredag inviterer ØIF Arendal og Arendal Bryggeri til klubbens årlige frivilligfest. I tradisjonelle rammer skal de frivillige, de som gjør det mulig å drive topphåndball fra Arendal "betales" litt tilbake. Og selvsagt blir det storskjerm med VM-semifinaler!

– Dette er noe vi gjør med iver, forklarer arrangementsjef Per Carsten. Det er han som legger størst beslag på frivilliginnsatsen i klubben. Og da først og fremst når det spilles kamper.

– Er det noe denne fantastiske gjengen fortjener så er det både festen og symbolikken som ligger i dette arrangementet. For de gjør en fantastisk innsats alle som en. Og det hadde rett og slett ikke vært mulig å få til det vi har fått til i Arendal og det vi er i ferd med å få til uten denne glade gjengen.

I tillegg til mat og drikke, samt håndball VM-finaler blir det også tid for litt informasjon.

– Ja, vi har nettopp lagt en 5-årsplan. Og nå skal de frivillige også bli involvert i den. Selv om planen først skal opp på årsmøte, vil vi at de den berører mest skal være godt inkludert, forteller han.

Så på fredag er det altså at byens eget bryggeri og ØIF Arendal inviterer til fest for å hedre de virkelige hverdagsheltene!