Kalle Björkman: – Kampen norsk klubbhåndball trenger – ØIF Arendal

Kalle Björkman: – Kampen norsk klubbhåndball trenger

Norsk Eliteserie starter opp igjen etter et suksessfylt VM for det norske herrelandslaget, for meg som har vært i Norge i ti år et den utvikling vi opplever om dagen helt fantastisk.

Når jeg kom hit var norsk ligahåndball på herresiden en hobbyidrett med veldig få profesjonelle organisasjoner hvor håndball er business og en proff verden.

Fortsatt har vi veldig mye jobb å gjøre, men det vi opplever om dagen og de seneste to årene er tegn på at vi sammen er i ferd med å ta store skritt.

Klubber som Arendal, Drammen og Kolstad puster oss i Elverum i nakken og hver dag gjelder det å gjøre det lille ekstra om vi ønsker å stå lengst opp når vi teller sammen.

Arendal imponerer meg med gode arrangementer, store ambisjoner og kontinuerlig utvikling.

Når man henter hjem Herman Vildalen fra Danmark gjennom rekordkjøp så inspirerer det og forteller om at tiden når vi skal gi bort våre talenter til middels svenske og danske klubber snart skal være forbi.

Når Elverum henter Sebastian Henneberg fra Aarhus så er det en signering norsk håndball tre-fire år tilbake aldri kunne ha drømt om.

Kan vi nå få kontinuitet i klubbene, få inn mere penger i ligaen så skal vi snart for alvor kunne konkurrere med den svenske ligaen og på sikt også den danska.

På vegen dit trenger vi oppgjør som det kveldens kamp mellom rødt/svart og svart/hvitt er.

Kamper hvor Sør Amfi ønsker å sende Lindboes tidligere kamerater hjem med null poeng, kamper med stinn brakke, kamper som betyr noe for de byer og regioner klubbene kommer fra.

Kulturelt er Norge ski, ski, ski, damehåndball og fotball. La oss sammen endre på dette og la oss sammen ta norsk herrehåndball opp og fram.

Jeg heier på Elverum og jeg heier på norsk ligahåndball.

La beste laget vinne og hjertelig velkommen til Elverum senere i vårsesongen og i framtidige finaler klubbene mellom.

//Kalle Björkman, markedsansvarlig Elverum Håndball