– Jeg vil være med på et tronskifte i norsk håndball! – ØIF Arendal
Foto: Jan Espen Thorvilsen/May Elin Aunli

– Jeg vil være med på et tronskifte i norsk håndball!

ØIF Arendals største profil, Laurits Mo Rannekleiv, har tro på klubben sin. Og han har stor tro på fremtiden. - Elverum er fantastisk dyktige og har satt standarden i norsk klubbhåndball. Vi har tatt opp hansken og ønsker å utfordre dem. Og jeg har lyst til å bidra til et tronskifte og håper at det er vi i ØIF Arendal som skal få til det!

Laurits Mo Rannekleiv er ØIF Arendals mest populære spiller, i alle fall om vi skal måle etter «brølet» når han løper inn på banen. Nå håper han både lagkameratene og han selv at klubben skal samle inn flere titler.

– Målsettingen er flere pokaler. Vi samler på gullmedaljer, det er de som teller. Og vi har lyst til å prøve oss i Champions League.

Spesielt den siste sesongen har Laurits vist at motivasjon for å ta nye sportslige sted er stor. Aldri før har han vært så «fit» som håndballspiller som det han er i dag.

– Jeg er lettere og med det blir alt lettere. Jeg er i bedre fysisk form enn noen gang. Og kroppen er i stand til å ta i mot mer trening enn den var tidligere. Jeg har mye jeg ønsker å utvikle med håndballen min. Og jeg har satt meg i stand til å klare disse målene med det jeg har gjort denne sesongen.

Laurits Mo Rannekleiv har stor tro på laget og klubben han er endel av.

– Vi har nå en god blanding av yngre og eldre elitespillere. Og mange av oss har skrevet langtidskontrakter. Vi har lyst til å prege norsk klubbhåndball i mange sesonger fremover. Og jeg tror vi er den klubben som kan utfordre Elverum til et tronskifte.

Hvilke målsettinger signaliserer denne 4-årskontrakten?

– Den forteller at jeg ønsker å oppnå suksess i hjembyen og med ØIF Arendal. Her ønsker jeg å spille 2×30 minutter i hver kamp. Og jeg ønsker å representere både klubben og byen i Champions League. Vi er nødt til å ha noen skikkelige ambisjoner og det har vi.

Laurits er nok den mest populære spillere i klubben. Det tror han at han vet bakgrunn for.

– Først og fremst er jeg jo en lokal gutt. Har vokst opp i gatene i Arendal. Dessuten er jeg ikke redd for å «dumme meg ut». Jeg blir ikke så fort flau. Jeg trives med det jeg gjør og det synes nok på meg. Jeg er heller ikke så redd for å by på meg selv. Sånt hjelper, kommer det med et stort smil om munnen.

For en fantastisk håndballspiller, en håndballprofil vi er så heldige å ha med oss minst til sesongslutt 2022/23!

Flere reaksjoner kommer utover kvelden på Facebook og nettsider. Følg med!