– Jeg gleder meg til å besøke ØIF Arendal som har skikkelig medvind! – ØIF Arendal

– Jeg gleder meg til å besøke ØIF Arendal som har skikkelig medvind!

Norges Håndballforbunds kommersielle sjef, Jan-Erik Aalbu, har på eget initiativ invitert seg til klubb-besøk i Arendal. - Jeg har hørt at det jobbes godt i Arendal og ikke minst har klubben gode arrangementer. Jeg gleder meg til å se ØIF Arendal ta i mot Elverum og høre mer fra innsiden av ØIF Arendal.

På forsommeren 2018 meldte Norges Håndballforbund at man hadde ansatte den tidligere sportsdirektøren i Vålerenga, mannen med toppjobber i Discovery, golf og hopp som ny kommersiell sjef. Nå kommer han for å høre hva som skjer i ØIF Arendal.

– Som ny kommersiell sjef i NHF har jeg som mål å besøke samtlige klubber i Eliteserien, både på kvinne- og herresiden.

Og nå ser han frem til å møte ØIF Arendal.

– Jeg gleder meg til å besøke ØIF. Klubben er i skikkelig medvind om dagen. Leder Eliteserien i skrivende stund og jeg har hørt at det jobbes godt i Arendal. Ikke minst med svært gode arrangementer. Dette gleder jeg meg til å høre mer om.

Målet med turen er å lære klubben å kjenne, bli bedre kjent med personene i klubben, samt å knytte klubb og NHF tettere sammen.

– Personlig er jeg overbevist om at vi sammen kan løfte Eliteserien som produkt, noe som må være det store målet på sikt. Har har alle klubbene, Norsk Topphåndball og Norges Håndballforbund et felles ansvar som jeg ønsker å ta tak i, avslutter Aalbu imøtekommende.

Møtet finner sted fra 30. januar til 31. januar, rundt ØIF Arendals kamp mot Elverum.

Billetter til kampen: https://arendal.ticketco.events/no/nb/e/elverum2018