ØIF Arendal med stor vekst på TV – bak «betalingsmur»! – ØIF Arendal

ØIF Arendal med stor vekst på TV – bak «betalingsmur»!

Sesongen 2018/19 har gitt ØIF Arendal et kjempeløft på håndball-TV som vises bak Agderpostens "betalingsmur". - Mange var kritiske til en betalingsløsning, men distribusjon som medieavtalen har gitt oss, gir bedre seertall. Det sier daglig leder i Norsk Topphåndball, Hein Barthold.

Sesongen 2017/18 var det 1 373 seere som så ØIF Arendals kamper på håndballTV fra Sparebanken Sør Amfi. Så langt for sesongen 2018/19 er tilsvarende tall 1 738. Med andre ord en vekst på hele 27%.

Tilsvarende var det i sesongen 2017/18 1 355 som fulgte klubbens bortekamper. Inneværende sesong er det hele 1 929. Det er en vekst på 42%!

– Vi tror at mye av årsaken til enormt store veksten på bortekamper ligger i vårt engasjement i sosiale medier. Vi tror at det skaper tettere relasjoner mellom spillerne og vårt publikum og gjør at flere følger oss og flere følger oss tettere, forklarer ØIF Arendals daglige leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.

– Man skal være oppmerksom på at det kan ligge en skjevhet i tallene, for sesongens tall er basert på status pr. november. F.eks. så har ikke ØIF Arendal hatt det andre store TV-publikumslaget, Elverum, hverken borte eller hjemme, forklarer Hein Barthold i Norsk Topphåndball.

Elverum er størst på håndballTV. ØIF Arendal er på andre plass. Halden topphåndball ligger på en god tredjeplass. Godt hjulpet av kamper mot Elverum og ØIF Arendal.