Vi gratulerer Vipers, Elverum, Byåsen og Nærbø som Norgesmestre! – ØIF Arendal

Vi gratulerer Vipers, Elverum, Byåsen og Nærbø som Norgesmestre!

Det var så vist ikke hjemme i sofaen vi ønsket å ta NM-finalen i år. Sånn ble det. Og i ØIF Arendals fravær, var det Elverum som sendte våre overmenn tilbake til Østfold med sølv. Gutta fra skauen vant solide 30-22. Moro var det at Vipers vant sitt andre NM-gull for damer.

ØIF Arendals overmenn i G20 NM-semifinale, Nærbø, var helt suverene i NM-finalen for juniorer også. De vant med 10-mål, 30-20 og sendte Bækkelagets gutter i garderoben med den minste pokalen. Byåsens jenter 20-lag vant 28-24 mot Sola.

Elverum var vel i grunn så suverene som det var ventet at de skulle være. Riktignok er cup, nettopp cup. Og mange vil mene at ØIF Arendal underpresterte og Halden overpresterte i NM-semifinalen. Det kunne selvsagt ha skjedd i finalen også. Men så skjedde ikke. Til det var Elverum altfor solide.

Klubben vi elsker å utfordre har hentet hjem nok en tittel og med det befestet den posisjon vi så gjerne vil hente dem ned fra. ØIF Arendal gratulerer våre konkurrenter og kollegaer. Vi er imponert. Den soliditet som vises av de hvite og svarte må vi selvsagt ta lærdom av. Den kulturen som bærer Elverum frem, er oppskriften for alle oss som vil utfordre. En kultur som ikke bare gjennomsyrer laget og gutta som svetter på banen når det er kamp. Den kulturen gjennomsyrer salgs- og markesapparatet. Styret og administrasjon. Den kulturen gjennomsyrer arrangementer og alle anledninger hvor klubbfolk møtes.

Vi har tatt mange sted i riktig retning. Men vi har de viktigste å gå. Det ligger tøffe beslutninger, tøffe prioriteringer og hardt arbeid i å gå de neste milene. Vær forberedt!

Så er det en usannsynlig stor glede å gratulere et annet sørlandsk håndball-lag, en håndballklubb som nå begynner å vise resultater av den kulturen som vi omtaler ovenfor. En klubb som i år gjorde det nettopp de beste kulturer klarer – å gjenta suksess. Gratulerer Vipers. I mangel av egen NM-finale, gleder vi oss med dere. Tenk hvor morsom det vil være med to elitelag fra Sørlandet i NM-finale 2019!

Og til alle håndvenner – et riktig godt nytt år ønskes dere alle!
Takk for det gamle!