Sluttspill til midtveis juni? Ja, takk! – ØIF Arendal

Sluttspill til midtveis juni? Ja, takk!

Kunne se for det en fullsatt Sparebanken Sør Amfi til sluttspillfinale i juni måned? Er du ØIF Arendal-supporter er det nettopp det du skal håpe på!

For dersom scenarioet skal oppstå må være gutter bryte noen skikkelige barrierer denne våren. De må gå til finaler i alle turneringer vi deltar i etter at NM-finalen glapp.

Ført og fremst må ØIF Arendal ta seg til Eliteseriens sluttspill. Det er svært sannsynlig, for å spille sluttspill skal klubben bli blant seriespillets åtte beste lag.

Så må klubben samtidig ta seg videre i best-av-tre oppgjørene i sluttspillets kvartfinaler. Deretter er det best-av-fem oppgjør i semifinale hvor ØIF Arendal også må ta seg igjennom og til best-av-fem oppgjør i sluttspillsfinalene. I finalene er det også nødvendig at oppgjøret avgjøres over nettopp fem oppgjør.

Samtidig må ØIF Arendal også ta seg til finale i Europacupen. For det er nettopp et slik avansement som gjør at sluttspillskampene ikke blir spilt i samme «tempo» i april og mai som «normalt». Da må nemlig sluttspillet vike til fordel for Europacup semifinaler og finaler. Og det betyr at sluttspillsfinaler først kan starte etter at Europacupen er avgjort.

Det er bare ØIF Arendal som representerer norske klubber i Europacupen etter nyttår. Bodø, Drammen og Elverum er alle slått ut av sine respektive turneringen. ØIF Arendal skal spille åttendedelsfinale i Arendal og Russland i februar!

Så da er det å håpe at årets sesong slutter 9. juni og neste sesong starter opp igjen i starten på september. Eller altså drøye 2,5 måned senere! Sånn kan vi vil like at håndballsesongen tar form her på Sørlandet?

Europacupen spilles slik:
Åttendedelsfinaler
, 10. februar/16. februar 2019
Kvartfinaler, 23/24. mars og 30/31. mars
Semifinaler, 20/21. april og 27/28. april
Finaler, 11/12. mai og 18/19. mai

#LittBedreHverGangViMøtes