50 dager som definerer «alt»! – ØIF Arendal

50 dager som definerer «alt»!

Det begynner og det slutter med Elverum! Fra onsdag 30. januar til 20. mars skal ØIF Arendal ut i kanskje tidenes tøffeste program? 11 kamper. 50 dager. Eliteserien avgjøres. Sluttspillsposisjon bestemmes. Suksess i Europacup avgjøres!

For alle som elsker håndball og ØIF Arendal er det bare å stålsette seg. Når Eliteserien starter opp etter VM-pausen med eliteserieoppgjøret, klassikeren ØIF Arendal mot Elverum, da starter 50 helt avgjørende dager.

Etter Elverum venter Runar (H) og Halden (B). Deretter er det hjemmekamp i Europacupen, før det helgen etter er retur oppgjør i Russland. Helt ved den tjetjenske grensen langt øst og sør i Russland. 4 dager senere står våre gutter klare i Bodø for å hente 2 nye poeng i eliteserien!

Så venter Haslum hjemme, vi har kommet til 27. februar. 30 dager med ikke mindre enn  7 kamper. Og med reiseavstander ingen norske lag noen gang har opplevd maken til!

Så blir det mars måned. Og for en avslutning på Eliteserien! Vi starter med Bækkelaget hjemme. Reiser deretter til Kolstad i Trondheim, før Drammen kommer til Sparebanken Sør Amfi. Så den ultimate finalen, Elverum på Elverum er årets seriefinale for ØIF Arendal. Tenk om vi kunne avgjøre seriemesterskapet til vår fordel i Terningen Arena?

Liker du håndball og liker du ØIF Arendal, for en vanvittig håndballvår du kan glede deg til!

PS: Og etter denne fantastiske 50-dagers perioden, venter sluttspill bl.a. med best av fem oppgjør fra semifinaler. Og er vi gode nok, så venter det mer i Europacupen også!

#LittBedreHverGangViMøtes