Før FalkHorten: – Vi kommer til å se et lag med en helt annen innstilling! – ØIF Arendal
Roger Meyer og Andre Jørgensen Hofstøl Foto: May Elin Aunli

Før FalkHorten: – Vi kommer til å se et lag med en helt annen innstilling!

ØIF Arendals sportssjef, André Jørgensen Hofstøl, tror selv spillerne ble overrasket over bunn-nivået fra Fyllingen-kampen. - Jeg tror ingen trodde at bunn-nivået kunne være så lavt. Og jeg tror at vi ikke kommer til å oppleve det igjen. Det vil vi merke allerede onsdag mot Falk.

Allerede tre dager etter fadesen i Bergen tror sportssjefen at vi kommer til å se et helt annet ØIF Arendal når laget skal opp mot Falk i Horten førstkommende onsdag.

– Vi kommer til å se et revansjesugent lag, fullt av energi for å rette opp inntrykket fra Bergen. For der var det nok mange som fikk seg en vekker.

André Jørgensen Hofstøl var langt fra imponert over spillernes innsats på søndag.

– Jeg tror selv spillerne var overrasket over det bunn-nivået som ble presentert på søndag. De vil helt sikkert gå ut å vise en helt annen side av seg selv.

Hva skjedde i Bergen?

– Det ser ut som om spillerne ikke er klare når det blåses i gang. Det ser dødt ut over hele linja. Er ikke tenningsnivået der når kampen starter blir man overkjørt. Større er ikke forskjellene i Eliteserien.

ØIF Arendal har aldri tapt mot Falk i Horten, kan det gi nye motivasjonsproblemer?

– Nei, ikke med bakgrunn i det som skjedde sist. Innstillingen kommer til å bli en helt annen, og det vil også vise seg i resultatet.

Falk har ikke levert all verdens resultater i det siste, kan det være at Hortens-laget finner ny motivasjon i det de så av ØIF på søndag?

– Absolutt. For Falk sin del tror jeg det. De kommer sikkert til å forsøke kopiere noe av det som Fyllingen gjorde. Men jeg tror ikke Falk er like gode som Fyllingen var til å gjøre ØIF Arendal dårlige. Fyllingen kom med en fantastiske energi og glød. Og den eskalerte etterhvert som de dro i fra.

Hvordan skal trenerne forberede neste kamp, kommer de til å gjøre mye annerledes?

–  Jeg tror ikke de kommer til å gjøre mye annerledes. Kanskje er det noen andre spillere som får muligheten fra start. Og trenerapparatet kommer helt sikkert til å appellere spillerne til å vise seg fra en annen side. Men det er jo spillerne som skal vinne kampen, ikke trenerapparatet.

Kampstart kl. 18.30 onsdag 19. desember i Holtanhallen