ØIF vil ta ferie på tabelltopp med tre seire før jul: – Noe vi spillerne ikke tenker på – ØIF Arendal

ØIF vil ta ferie på tabelltopp med tre seire før jul: – Noe vi spillerne ikke tenker på

Med seier i alle de tre neste kampene før jule- og mesterskapspause, er ØIF Arendal trygge på å ta ferie på tabelltoppen.

Men det å ta ferie på tabelltopp er ikke noe som spillerne ofrer en tanke foran de tre vriene kampene den kommende uken.

Etter ti kamper er ØIF poenget foran Kolstad og to poeng foran Elverum. Alle tre lagene står med ti kamper. Kolstad har bare to kamper igjen før det er ferie, det samme har Elverum. Med seks poeng kan altså ØIF også sette et sterkt press på Kolstad og Elverum foran andre halvdel av sesongen.

Drammen er heller ikke hektet av, selv om laget er tre poeng bak og har en kamp mer spilt i øyeblikket enn de tre på topp. Halden ligger poenget bak Drammen igjen. Det er med andre ord en ting som er sikkert, og det er at hvert eneste poeng vil telle …

 

Kristijan Jurisic beskriver situasjonen på følgende måte foran de tre neste kampene:

– Ferie på tabelltopp er ikke noe vi tenker mye over, da fokus i hovedsak er en og en kamp, men det hadde selvsagt vært en liten gulrot med tanke på prestasjonene våre i første halvdel av sesongen.

Det er først Nærbø på hjemmebane som utgjør førjulsmenyen for ØIF-guttene. Deretter kommer en tøff bortekamp og reise til Bergen, før en tur til Horten og Falk i Holtanhallen avslutter første halvdel av sesongen.

– Tre seire før jul er selvsagt noe vi ønsker, men vi kan ikke tro at det blir lett. Derfor må vi sørger for at ATTITYDEN er på topp, slår han fast.

 

Onsdag er det altså Nærbø som gjester ØIF og Sør Amfi, som den siste motstanderen i 2018. Det er kampen der den hemmelige, nye spilleren skal presenteres. Kampen har jul som tema og den hemmelige, nye spilleren er på mange måter en julegave fra ØIF til alle som følger ØIF. Derfor håper alle at det blir fullt i Sør Amfi, og kjempestemning.

Kristijan advarer mot Nærbø, som er et lag i form. ØIF vant relativt greit med 35-28 i Nye Loen i høst. I helgen slo Nærbø Elverum.

– Når det gjelder Nærbø så viste de i helgen hva som bor i dem med å slå Elverum. Nærbø er et ungt og sultent lag som kriger gjennom 60 minutter, så vi skal absolutt ikke undervurdere dem. Nå har de fått en selvtillitsboost, så det kan bli en veldig spennende kamp på onsdag, smiler vår dyktige målvakt.