Julekampen onsdag: Svermen har pakket 250 godtepakker til barn! – ØIF Arendal

Julekampen onsdag: Svermen har pakket 250 godtepakker til barn!

Onsdag er det julekamp. Og Svermen har ikke ligget på latsiden. Tvert i mot. De gjør klar til en skikkelig familieforestilling i Sparebanken Sør Amfi når ØIF Arendal tar i mot Nærbø til siste hjemmekamp før jul. Med jul som tema håper de å lokke både liten og stor og ikke minst barnefamiliene til håndballarenaen.

Tradisjonene tro stiller Norges beste supporterklubb opp med jul som tema siste kampen før det nettopp blir juleferie. Det blir pepperkaker, gløgg og ikke minst blir det godteri til de aller yngste. Og selvsagt blir det julemusikk og juletema i hallen for øvrig.

– Dette har vi gledet oss stort til i hele høst. Nå håper vi det kommer mange, mange barnefamilier. Ta en pause fra julestria og nyt noen timer i flotte håndballrammer med hele familien, det er supporterleder Jørn Holmestrands oppfordring til alle i Arendal.

– Dessuten er jo klubben også en nysignering de skal presentere, håper vi ser hele Arendal og store deler av Sørlandet når det braker løs i hallen onsdag kl. 18.30.