Nærbø kommer med tre seire på rad og nyvunnet selvtillit! – ØIF Arendal

Nærbø kommer med tre seire på rad og nyvunnet selvtillit!

Innledningsvis på sesongen ble tøff for nyopprykkede Nærbø. Uavgjort mot Halden (25-25 i Halden) og seier hjemme for Runar (24-20) og tre poeng var hele fangsten. Men det var tre runder tidligere. Med seier mot BSK (37-31, hjemme), Bodø (29-30 i Bodø) og Elverum i går (30-29), er laget helt plutselig over kvalikkstreken!

For dem som trodde at onsdagens motstander skulle være en av de enklere oppgaver denne sesongen, er det bare å tro om igjen. Nærbø har vunnet ny selvtillit, klatret fra direkte nedrykksplass til over kvalikstreken. På veien har de slått bunnkollega Bodø, tradisjonsrike Bækkelaget og selveste Elverum.

Og gårsdagens seier mot nettopp Elverum, satt nok en støkk i hele håndball-Norge. Samtidig sørget laget for at ØIF Arendal troner alene på toppen av Eliteserietabellen. En rekordtett tabell, hvor du vil klatre plasser nesten uansett hvor du er – om du henter et poeng ekstra!

Slik ser tabellen ut to dager før neste serierunde: