Full pott for ØIF Arendal G16 – ØIF Arendal

Full pott for ØIF Arendal G16

Det ble 3 seire av 3 mulige i helgens Bringrunde for ØIF Arendal G16! Dette er den nasjonale serien for gutter og jenter i 16-års klassen. Her er det kun de beste av de beste som klarer å kvalifisere seg. Akkurat som G16 laget til ØIF Arendal Bredde har gjort!

Denne helgen var ØIF Arendal G16 i Bergen for å spille i Bringserien. Dette er den nasjonale serien for gutter og jenter i 16-års klassen. Her er det kun de beste av de beste som klarer å kvalifisere seg. På lørdagen ble både Urædd og Sotra slått med henholdsvis 2 og 3 mål. På søndagen var det kun èn kamp, og det var mot Kolstad. 19-18 ble resultatet, og det var 2 viktige poeng som kan være med på å sende ØIF Arendal G16 videre til sluttspillet. De 4 beste lagene i puljer på 12 lag går videre. For øyeblikket ligger ØIF på 5 plass, 1 poeng bak 4. plassen.

Neste gang det skal spilles Bringserie, er første helga i februar. Da skal det spilles på hjemmebane i Nedeneshallen, mot Nordstrand og Halsen. ØIF Arendal G16 har mulighet til å levere enn enorm prestasjon, og de trenger din støtte!