Det kan være lurt å ta oss på alvor! – ØIF Arendal

Det kan være lurt å ta oss på alvor!

Årsmøte og styret i ØIF Arendal har gjort en bestilling. De ønsker å se noe av Nordens beste klubbhåndball spilt i Sparebanken Sør Amfi. Administrasjon har lagt en plan. En 5-års plan. En for sport, en for administrasjon, en for arrangement, en for kafe og kiosk, en for salg og marked. For ØIF Arendal har ikke som målsetting å bygge et lag, sammen skal vi bygge en klubb!

ØIF Arendal har prestert før. I sesongen 2014/15 sågar to ganger i samme sesong, seriemesterskap og NM-mester. Sesongen etter ble man seriemester. Og tro ikke at det er mesterskap som ikke henger høyt. Det største du kan vinne i norsk håndball er nettopp seriemesterskapet. Riktignok ligger den største premien i selve sluttspillet. Det som vi, pr. idag, ennå ikke har vunnet. Men det forandrer ikke på det faktum at Norges beste klubblag gjennom en sesong blir seriemester.

Men skal du bli en av de virkelige store klubbene i norsk herrehåndball, da skal du gjenta slike prestasjoner sesong etter sesong. Og for å komme ditt må man tenke langt og lengre enn til enkelt-titteler. Da må man sørge for å bli en klubb som er best på alle driftsområder. Også de utenfor banen. Først da vil man være en toppklubb over tid. Og akkurat dette er det administrasjon har fulgt opp i det forslaget til den 5-års plan som er godkjent i styret, som er presentert til sponsorene. Og som klubbens medlemmer skal vedta i mars 2019. På klubbens årsmøte.

For når ØIF Arendal investerer i klubbens kamper, i svart og rødt gulv, i store veggbilder og helfigurer av spillerne. Når klubben kjøper «skydancere» og trapper opp servicetilbudet i kiosk og café, når VIP-plassene blir flere og bedre. Når bussen har blitt svart og rød! Når utsmykkingen i Sparebanken Sør Amfi blir unik og når klubben har blitt den mest aktive klubben i sosiale medier, så er absolutt ingenting tilfeldig. Det er endel av en plan. En 5-årsplan. En plan som skal gjøre ØIF Arendal til en av de beste klubbene i Norden. En plan som skal ta Champions League til Sørlandet og Arendal.

Og vet du når vi skal vise oss som best? Jo, det skal vi gjøre den dagen vi møter motstand. Den dagen ikke alt går som planlagt. Være det seg er på eller utenfor banen. Da får vi vite hva vi virkelig er «bygd av». Hva vi er i stand til å stå i  mot! Da skal vi vise hvilken ryggrad og styrke som står bak den spenstige 5-årsplanen som skal være med på å gjøre ØIF Arendal til en av herrehåndballens store klubber i Norge. For motstand og kortvarige nedturer følger enhver utvikling, enhver suksess. Også våres. Vi kommer ikke til å klare å manøvrere utenfor. Noen skjær skal vi innom, men vi skal ikke grunnstøtte.

Dere som har vært i Sparebanken Sør har sett mange av våre små investeringer som har resultert i masse spennende allerede. Investeringen vi har gjort i vår hemmelige spiller er et nytt bevis på hvor vi er på vei – og du! Vi trenger akkurat deg på laget – absolutt hele veien. Om du er sponsor, i Svermen,  dugnadsmedarbeider, supporter, idrettshelt eller hverdagshelt. Ditt engasjement smitter, inspirerer og motiverer. Og skal vi lykkes må vi få med oss ennå flere. Nettopp her er ditt engasjement så viktig for oss. For drømmer er sterkest når mange deler dem…

Sammen skal vi skape stolte øyeblikk. Sammen skal vi stå på tribunen å la modige tårer renne i strie strømmer nedover kinnene, i stolthet, når våre gutter presterer og når de henter pokaler hjem til Arendal og Sørlandet. For avkastningen for vår alles «investering» i klubben vi er så glad i er jo nettopp det – stolte øyeblikk i samhandling med likesinnede. Være seg de er på banen eller rundt – vi er alle på samme lag! Og vi har noe så «sprøtt» som en målsetting å stå å gråte sammen på tribunen – når Champions League engang «legger til» i Arendal. Når Barcelona, PSG, Kiel og andre store håndballklubber kommer til Sparebanken Sør Amfi for å spille obligatoriske kamper i verdens flotteste håndballturnering! Og når Sondre, Eirik, Laurits eller Sander, lokale gutter, løper frem sekunder før slutt og banker ballen i nett – og vi går til himmels i vårt stolteste idretts øyeblikk. Når ØIF Arendal har slått en av de store med ett mål, scoret av en fra Nedenes i Champions League!

Det kan være lurt å ta oss på alvor!

#LittBedreHverGangViMøtes