Liten oppdatering på rekruttene – ØIF Arendal

Liten oppdatering på rekruttene

Rekruttene gjør det veldig bra for tiden! G16 har i dag vunnet 2 av 2 kamper i Bringserien i Bergen, og 2 divisjon har spilt fantastisk håndball de siste ukene, og vant nettopp mot tabelltoer Herkules.

ØIF Arendal G16 er denne helgen i Bergen for å spille Bringserien. I dag møtte de Urædd og Sotra i to spennende og jevne kamper. I den første kampen mot Urædd, var det jevnspilt de første 15 minuttene. Da ordnet Andre Johnsen en liten ledelse, og det stod 8-10 til ØIF Arendal. Ledelsen økte inn til pause, og stillinga var 11-15 i favør ØIF Arendal. Selv om Urædd nærmet seg, var seieren ikke truet i andre omgang. 22-25 seier til ØIF Arendal var en god start på dagen. Toppscorer ble Andre Johnsen med 11(!) mål og Jacob Lorentzen med 5 mål.

I den andre kampen mot Sotra, gikk ØIF ut i hundre fra startblokkene, og ledet 9-3 etter kun 11 minutter. Etter det var det Sotra som tok over initiativet i kampen. 8 minutter senere var stillinga 9-9. Til pause stod det 12-10 til ØIF. Det var ikke like store svingninger i andre omgang, og stillinga var ganske jevn med en liten ledelse til ØIF. Det vekslet mellom 2 og 3 måls ledelse, og kampen endte til slutt med 22-20 seier til ØIF Arendal. Dermed var det 4 av 4 mulige poeng på lørdagens kamper. På søndag spiller G16 mot Kolstad klokka 10:00.

I andre divisjon har det gått som en drøm, og selvtilliten er på topp. Med unntak av en dårlig kamp mot Randesund, har rekruttene prestert over alt forventning i 2. divisjon i år. De jevne kampene ender i seier i motsetning til fjorårssesongen. Onsdag var det tabelltoer Herkules som skulle få møte ungguttene fra Arendal. En sen onsdagskveld i Skien mot et sterkt Herkules var utgangspunktet for kampen. En utrolig sterk Oliver Trondal i mål, og et forsvar som aldri har prestert bedre var oppskriften for seier. Herkules ble rett og slett løpt i senk, og ØIF Arendal hadde full kontroll fra start til mål. Kampen endte til slutt 23-25 til ØIF Arendal.

De siste ukene har rekruttene prestert resultater som man kan være stolte av og måtte det bare fortsette.