ØIF Arendal har gjort en «klasse» signering – ønsker seg din hjelp! – ØIF Arendal

ØIF Arendal har gjort en «klasse» signering – ønsker seg din hjelp!

ØIF Arendal har gjort en klassesignering. Nå håper klubben på din hjelp. Og det man håper på er at du kjøper billetter til julekampen mot Nærbø den 12. desember! - Vi håper på 5-600 tilskuere ekstra på onsdag. Og på den måten verdifull hjelp til overgangsbeløpet, sier salgssjef Jørn Holmestrand. - Full hall er drømmen!

ØIF Arendal har gjort en skikkelig klassesignering. En spiller som arendalitter og sørlendinger helt sikkert kommer til å trykke til sitt bryst! Spilleren vil bli presentert i forbindelse med onsdagens kamp mot Nærbø. Og nå håper klubben at hele landsdelen vil være med å finansiere deler av overgangsbeløpet.

– Spilleren det er snakk kommer til onsdag. Og han blir sannsynligvis også spilleklar til kampen mot Nærbø, det forteller hovedtrener Marinko Kurtovic. 

Nå håper klubbens salgssjef og Svermen-leder, Jørn Holmestrand, at alle bysbarn og sørlendinger trykker til og hjelper til.

– Det vi drømmer om er at alle folk som har ØIF i sitt hjerte, støtter denne fantastiske overgangen ved å kjøpe billetter til Nærbø-kampen. Vi oppfordrer alle, både de som ikke går i hallen til vanlig, de som har sesong- eller sponsorkort, ja, absolutt alle til å kjøpe billetter. På den måten bidrar man til å hjelpe klubben med å gjøre overgangskostnaden mindre.

– Og de som ønsker å støtte mer enn med en billett, må gjerne kjøpe både 2, 3, 5, 10 eller 100, kommer det entusiastisk fra salgssjefen.

Spilleren det er snakk om vil ikke bli offentliggjort før på kampen. Klubben vil hverken avkrefte eller bekrefte påstander om hvem spilleren er. Annet enn at vi snakker om en spiller på landslagsnivå. Og at spilleren har signert en kontrakt på hele 5,5 år.