Marinko planlegger hemmelige treninger! – ØIF Arendal
Glad for klassesignering!

Marinko planlegger hemmelige treninger!

ØIF Arendal håper hele byen og Sørlandet støtter den annonserte klassesigneringen med å kjøpe billetter til julekampen mot Nærbø onsdag 12. desember. Signeringen skal holdes hemmelig fram til kampen. - Vi avlyser treningene i Sparebanken Sør Amfi og flytter dem til hemmelige haller mandag og tirsdag, forteller Marinko Kurtovic.

ØIF Arendal ønsker å overraske alle. Både onsdagens motstander Nærbø og eget publikum. Derfor går Marinko Kurtovic til dramatiske skritt. Han tar med seg gutta til treninger i hemmelige haller. Mandag og tirsdagstreningene ville normalt gått i Sparebanken Sør Amfi.

– Slik blir det ikke til uken. Vi har virkelig lyst til å dele den fantastiske nyheten med alle våre nærmeste først. De som er på kampene. De som faktisk er endel av «laget». Svermen, supporterne, sponsorene og ikke minst våre fantastiske dugnadsmedarbeidere. De fortjener alle å få denne klassesigneringen servert samtidig og først, forteller Marinko

Han vet at det ikke kommer til å bli lett å holde ting hemmelig.

– Absolutt ikke. Det kommer til å bli spekuleringer og prat. Det tåler vi. Og vi liker det. Men vi kommer hverken til å avkrefte eller bekrefte noe som helst. Onsdag når vi løper inn til kamp mot Nærbø er tidspunktet for årets mest fantastiske julegave!