Budjonnovsk på lørdag, Bodø på onsdag! – ØIF Arendal

Budjonnovsk på lørdag, Bodø på onsdag!

ØIF Arendal får virkelig trene på hva det vil si å spille Europacup i februar. Lørdag 16. februar spiller man i Russland, nærmere bestemt Budjonnovsk. Onsdagen etter er Bodø motstander i nord. Det er en total reisedistanse på rundt 5 000 kilometer - en vei!

Nesten fra Kaspihavet og til Bodø på fire døgn. Full restituert til å spille håndball. ØIF Arendal-gutta skal virkelig få kjenne på Europacup-kjøret når den gjeve turneringen starter opp igjen i februar.

For i Eliteserietermin ligger nettopp Bodø på bortebane som kamp onsdag etter Europacup runden. Det blir med andre ord «halve verden rundt» for å gjøre det vi ønsker mest, nemlig spille håndballkamper. Og har du flyskrekk må du belage deg på 5 368 kilometer (pluss noen omveier…) en vei!

Slik det ser ut nå, blir det også bortekamp i Russland lørdag den 16. februar og bortekamp i Bodø onsdag 20. februar. Når gutta er tilbake i Arendal torsdag den 21. februar har de altså reist nærmere 10 000 kilometer på sin ferd for å hente poeng tilbake til Sørlandet og Arendal.