Trekning tirsdag: Disse lagene kan ØIF Arendal få i Europacupen! – ØIF Arendal

Trekning tirsdag: Disse lagene kan ØIF Arendal få i Europacupen!

Bodø var seedet som Norges lag nr. 1 i Europacupen. ØIF Arendal som nr. 2. Det betyr at ØIF Arendal ikke er seedet i morgendagens trekning. Hvilket betyr at det kan bli skikkelig tøff motstander i åttendedelsfinalen som spilles i februar.

I morgen kl. 11.00 norsk tid er det trekning i Europacupen. ØIF Arendal kan få skikkelig tøff motstander allerede i åttendedelsfinalen. ØIF som så langt har spilt to runder i Europacupen og bare møtt motstandere fra Asia!

Her er lagene som er i potten. ØIF Arendal møter et av de åtte lagene som står i POT1

 

Trekningen strømmes live på EHF’s Facebook page og ehfTV youtube channel den vil også linkes fra www.eurohandball.com samt på @ehf Twitter. ØIF Arendal vil også linke sendingen fra klubbens Facebookside.