– Og vi som trodde det ikke var ØIF Arendal-supportere i Izmir! – ØIF Arendal

– Og vi som trodde det ikke var ØIF Arendal-supportere i Izmir!

At ØIF Arendal har supportere rundt i verden har vi skrevet om tidligere. Og når klubben spiller bortekamper i Europacupen, da dukker de opp til stor glede for hele spilletroppen. I Izmir i Tyrkia dukket familien Øvstedal opp.

ØIF Arendal får uventet hjelp fra tribunen når det braker løs til Europacup og avgjørende kamp. Arnfinn Ruset, Monica Øvstedal Ruset, Vilde Øvstedal Ruset, Aron Øvstedal Ruset og Sissel J. Øvstedal er alle kommet for å heie på Arendal. Familien kommer fra Dombås.

– Og vi som ikke trodde det var ØIF Arendal-supportere i Izmir da, forteller arrangementssjef Per Carsten Michelsen. Sammen med Trygve Røisland var han snar til å hilse på ØIF Arendals nye venner som uanmeldt dukket opp på arenaen til kampen.

Så må vi håpe at det er de få som skal få anledning til å juble høyst både under og etter dagens oppgjør!