Fra tidenes værste til tidenes beste! – ØIF Arendal

Fra tidenes værste til tidenes beste!

Sist gang ØIF Arendal var i Tyrkia var det tidenes værste Europacuptur. Denne gangen er det tidenes beste. Vertskapet, Göztepe SK, har levert på alle fronter. Spillere, trenere og ledere er over seg av begeistring. - Dette er den beste E-cup opplevelsen jeg har vær med på med ØIF Arendal, skryter Per Carsten Michelsen. Tydelig fornøyd.

Ikke så rart at ØIF Arendal var noe skeptiske da man skulle på andre Europacuptur for sesongen. Også den turen til Tyrkia. Men våre nye venner i Göztepe SK gjorde til skamme den skepsis om ØIF Arendal hadde før turen.

– Jeg har vært med på noen Europacupturer med ØIF Arendal, forteller arrangementsansvarlig Per Carsten Michelsen. – Men makan til service og oppvartning som våre venner fra Izmir har gjort skal man lete lenge etter. Dette var aldeles strålende.

Ingenting var mer naturlig enn en skikkelig vennskapelig forbrødning etter kampen. Et lagbilde av begge lagene foran hjemmelagets fanatiske publikum. Sånn skal det rett og slett være når det spilles håndball. Vi slåss alt vi kan i 30 minutter i to omganger, så er vi verden beste venner før og etter kampen.

ØIF Arendal vil for alltid være en svært god ambassadør for Göztepe SK fra Izmir i Tyrkia!