Søndagens Europacupkamp vil vises på YouTube! – ØIF Arendal

Søndagens Europacupkamp vil vises på YouTube!

Søndag kl. 15.00 norsk tid møter ØIF Arendal tyrkiske Göztepe til avgjørende Europacup-kamp i 3. runde. Hjemmelaget vil vise kampen på YouTube og ØIF Arendal vil dele linken på klubbens Facebook-sider når den er klar.

ØIF Arendal har en solid seier fra hjemmeoppgjøret forrige helg. Der vant de svarte og røde med 15 mål, 40-25.

Skal tyrkerne klare bragden det vil være å snu oppgjøret, må det skje et lite jordskjelv. Men kampen skal så absolutt spilles. Og det har skjedd større «undre» i idretten før. Så våre gutter må være heltente og klare for både et revasjesugent hjemmelag og ikke minst et fanatisk publikum.

Følg med på ØIF Arendals Facebook-sider gjennom helgen. Så snart linken til å se kampen er klar vil den bli annonsert der.