Marinko imponert over gjestfriheten til tyrkiske Göztepe! – ØIF Arendal

Marinko imponert over gjestfriheten til tyrkiske Göztepe!

- Dette er ikke som sist vi var i Tyrkia, det forteller ØIF Arendals hovedtrener Marinko Kurtovic. Han har latt seg imponere over den tyrkiske gjestfriheten til håndballklubben Göztepe.

Fredag morgen reise ØIF Arendal med buss fra Arendal til Gardermoen. Derfra bar det med fly til Istanbul og videre innenriks i Tyrkia med nytt fly til feriebyen Izmir på den tyrkiske vestkysten. Der møter laget Göztepe til avgjørende kamp i Europacupens 3. runde søndag kl. 15.00 norsk tid. Så langt har ØIF Arendal delegasjon opplevd tyrkisk gjestfrihet på sitt beste.

– Vi bor på et flott hotell. Blir servert de beste måltider på de tidspunktene vi ønsker. Har fått sett på byen, besøkt shoppingsentre og nå skal vi snart trene i kamparenaen.

Det er helt tydelig at Marinko er strålende fornøyd med vertskapet og ikke forventer de samme «tyvtriks» som man opplevde sist man var i Tyrkia.

– Nå har vi ikke spilt selve kampen ennå, men vi synes vi opplever en helt annen gjestfrihet og holdning til sine motstandere denne gangen. Vi tror at dette blir håndball etter sportens «fair play», skryter han overbevisende.

Kampen spilles søndag kl. 17.00 tyrkisk tid, det vil si kl. 15.00 norsk tid. Kampen vil bli sendt på YouTube av hjemmelaget. ØIF Arendal vil dele linken på klubbens Facebooksider så snart den er klar.