Kristijan Jurišić går håndballverden rundt! – ØIF Arendal

Kristijan Jurišić går håndballverden rundt!

ØIF Arendals målvakt, Kristijan Jurišić, trippelredninger fra Europacupkampen går "verden rundt"! I skrivende stund blir klippet klubben la ut delt både på Facebook, i Twitter og på Instagram. Og flere av de som deler innlegget med den fantastiske trippelredningen har både 30 000 og 40 000 følgere!

ØIF Arendals målvakt, Kristijan Jurišić, ble kåret til banens beste spiller da ØIF Arendal «banket» Göztepe sist søndag. I en fantastisk kamp gjorde målvakten mange flotte redninger, en ble lagt spesielt godt merke til.

Trippelredningen i andre omgang. Og etter at ØIF Arendal la ut videoklippet på Facebook, Twitter og Instragram har det godt fort. Nå deles videosnutten av mange Instagram kontoer med relativt mange følgere. I skrivende stund har de største brukerne som har delt innlegget både 30 000 og 40 000 følgere.

Det blir spennende å se hvor mange steder den fantastiske målvaktsredningsrekken dukker opp!

#ØIFArendal #LittBedreHverGangViMøtes