Eliteserien i kveld: Bodø slo Halden borte! – ØIF Arendal

Eliteserien i kveld: Bodø slo Halden borte!

ØIF Arendals neste motstander i Eliteserien, Bodø Håndballklubb, tok sesongens første seier. Den kom på bortebane mot ØIF Arendals overmakt i NM-semifinalen, Halden Topphåndball. Solide sifre ble det også 29-39. Drammen slå også onsdag Nærbø borte, 29-35.

At Drammen skulle slå Nærbø borte var ikke så overraskende. At ØIF Arendals neste motstander i Eliteserien skulle slå Halden var derimot svært overraskende. Og kanskje aller mest var det et varselskudd til ØIF Arendal.

Det viser hvor små marginer det er i toppen av norsk herrehåndball. Og det viser at bodøværingene ikke har gitt opp håpet om fortsatt eliteseriespill i sesongene som kommer. Det er nok et resultat som blir lagt godt merke til hos alle i ØIF Arendal.

Dagens kamper:
Nærbø vs Drammen, 29-35
Halden vs Bodø, 29-36

Tabellen pr. i dag: