Aldri før har ØIF Arendal trukket flere til kampene – 14 201 tilskuere på 8 hjemmekamper! – ØIF Arendal

Aldri før har ØIF Arendal trukket flere til kampene – 14 201 tilskuere på 8 hjemmekamper!

ØIF Arendals publikumstekke har vært formidabelt denne høsten. På 8 kamper har gutta spilt foran ikke mindre enn 14 201, fjortentusentohundreogen, tilskuere! Ser man bare på seriekamper, både borte og hjemme, troner ØIF Arendal øverst av alle. Selv de lagene som har spilt 9 seriekamper!

Sparebanken Sør Amfi har virkelig vært godt besøkt denne høsten. Og ØIF Arendal troner på toppen av publikumsstatistikken med en gjennomsnitt på 1 835 tilskuere på hjemmekampene i eliteserien. Totalt er det 12 149 som har sett Arendalsklubben både på borte- og hjemmekamper i seriespill.

Legger man til at det på hjemmebane har vært spilt to Europacupkamper med til sammen 3 508 tilskuere og to NM-kamper med 3 351 tilskuere blir det gode bevis på de folkefestene som klubbens kamper har blitt.

Fantastiske 14 201 tilskuere har møtte opp på 8 kamper i Sparebanken Sør Amfi. Det er soleklar rekord for ØIF Arendal. Så er det å håpe at folkefestene fortsetter de to siste kampene inn mot jul. Og selvsagt over nyåret når det drar seg til både i Eliteserien, i sluttspill og kanskje også i Europacupen.

Det er med andre ord mye å glede seg til i månedene som kommer!