Sondre Paulsen med 100% uttelling, Josip med 91%! – ØIF Arendal

Sondre Paulsen med 100% uttelling, Josip med 91%!

ØIF Arendal utklasset den tyrkiske seriemesteren i Sparebanken Sør Amfi på søndag. Hjemmelaget ga seg ikke før det stor 40-25 på måltavlen. Og prestasjonene til lagets to toppscorer var formidabel, 100% og 91% uttelling på sine skudd er ikke hverdagskost når man skyter 8 og 11 skudd!

Det var stor stemning, masse folk og ikke minst fantastisk håndball av hjemmelaget når første kamp i 3. runde i Europacupen ble spilt søndag. Det publikum og spillere opplevde som festhåndball vises også i statistikken. Se bare i tabellen nedenfor.

Sondre Paulsen skal «skilte» med 8 scoringer på like mange forsøk. Svært imponerende. Ikke særlig mye mindre imponerende var det å se Josip Vidovics 10 mål på 11 forsøk! To andre som kommer høyt er André Lindboe og Jesper Munk begge med 6 scoringer på 8 forsøk og 75% uttelling. Martin Lindell med 2 av 3 scorer høyt 67% uttelling.

Teller man opp tekniske feil stopper man på 9 stk. Absolutt akseptabelt og kanskje sesongbeste?