Kristijan Jurišić med en redningsprosent på 54! – ØIF Arendal

Kristijan Jurišić med en redningsprosent på 54!

Han ble kåret til banens beste spiller. Helt fortjent, selvsagt. Og han leverte målvaktspill helt i europeisk toppklasse. I følge den offisielle statistikken hadde han en redningsprosent på hele 54! Verdensklasse av ØIF Arendals målvakt med andre ord!

ØIF Arendal vant med suverene sifre på måltavla. Ser man på statistikken bak, blir prestasjon ennå mer solid. Arendalittene vant alle deler av statistikken. De fleste med svært solid margin. Og ØIF Arendals suverene målvakt, Kristijan Jurišić, var i verdensklasse med en redningsprosent på fantastiske 54!

Og hvem husker vel ikke sekundene hvor han satte «fyr» på Sparebanken Sør Amfi? Med ikke mindre enn 3 stk. 100% redninger på nesten like mange sekunder!?

Her er statistikken: