Nå har også Europacupen blitt folkefest! – ØIF Arendal

Nå har også Europacupen blitt folkefest!

ØIF Arendal har virkelig hatt draget på publikum høsten 2018. 1 835 tilskuere i snitt i Eliteserien. Men med 1 499 tilskuere og fantastisk stemning har også Europacup blitt en folkevandring til Sparebanken Sør Amfi.

Storseier og full «trykk» fra tribunen. Det er virkelig imponerende hvordan publikum har stilt opp denne høsten. Og at 1 499 fant veien til dagens oppgjør er også en befestning av at publikum stiller opp for «gutta» selv etter to kjedelige og knappe tap.

Forrige Europacup runde satt Selka fra Tyrkia, med sin sabotasje av bortekampen, virkelig «fyr på» på hjemmepublikum. Da var det imponerende 1 852 tilskuere. Og med en snitt på 1 676 i Europacup er det satt en helt ny standard!

Og ikke bare kommer det mange på kamp. Stemningen i Sparebanken Sør Amfi er virkelig på et nivå som gjør at gutta får den fordelen som publikum kan gi. I fjor «klaget» Norsk Topphåndball på nettopp stemningen i Sør Amfi når de forklarte hvorfor Elverum ble kåret til årets arrangør foran nettopp ØIF Arendal.

Svermen og publikum for øvrig gjør en fantastisk jobb fra tribunen. Nå er også muligheten stor for at det blir Europacup våren 2019. For med et normalt resultat i Tyrkia skal ØIF Arendal spille åttendedels finale i februar. Kanskje blir det den første Europacupkampen i Arendal med over 2 000 tilskuere!

Vi går lyse og spennende tider i møte!

 

#LittBedreHverGangViMøtes