Det enkleste er å løse problemet med en klem – ØIF Arendal

Det enkleste er å løse problemet med en klem

Alle problemer kan løses på enklest mulig måte.

Det meste gikk smertefritt med arrangementet under europacupkampen mellom ØIF og Göztepe fra Tyrkia. ØIF vant kampen på banen 40-25 og har et meget godt utgangspunkt med å ta seg til tredje runde/åttendedelsfinale i Challenge Cup.

 

På tribunen gikk det og vennskapelig for seg. Det var rundt 20 tyrkere på tribunen som var i Arendal for å støtte laget sitt, der rundt halvparten av dem sto og sang av full hals under kampen for å heie fra laget sitt.

Under kampen oppsto det en liten situasjon der de tyrkiske supporterne ble sinte på vaktene som var satt til å ha et ekstra øye med dem.

 

Men alle situasjoner er til for å løse på enklest mulig måte.

En av ØIFs mange, dyktige frivillige er Helge Parnemann. En liten prat med tyrkerne og en klem, så var det hele glemt. Situasjonen hadde fått en løsning som brakte smilet frem hos alle de involverte, slik som det skal være.

 

Tyrkerne fortsatte med å støtte laget sitt kampen ut og fikk litt å juble for på slutten, da Göztepe tok inn tre mål og tapte til slutt med 15 mål, etter at ØIF en stund var 18 mål foran.

En kan regne med at det kommer til å bli atskillig mer liv i Izmir kommende søndag. Da skal ØIF i aksjon i Göztepes storstue. Der må det regnes med liv så taket løfter seg. Og kanskje vaktene også der følger Helge Parnemanns eksempel. Mange problemer kan løses med en klem …