– Vi trenger en positiv opplevelse nå – ØIF Arendal

– Vi trenger en positiv opplevelse nå

Etter to kamper med stang ut, håper ØIF-guttene nå at uflaksen skal snu.

Cup-exiten mot Halden var av det dramatiske slaget, det samme var serietapet sist fredag mot Drammen. Begge gangene avgjorde motstanderne kampen nærmest i siste sekund.

Søndag er det europacup mot tyrkiske Göztepe hjemme i Sør Amfi.

– Vi trenger en positiv opplevelse nå etter det som har skjedd de to siste kampene. Vi har lov å deppe etter å ha røket ut av semifinalen på så dramatisk vis, men da er det bra at det kommer en ny kamp så fort. Vi må se fremover og være offensive, sier Kenny Ekman.

 

Han var tilbake på laget etter å ha vært ute av spill en måned med skade i hånden.

Ekman var heller ikke med i de to forrige europacupkampene – i forrige runde – der ØIF gikk videre etter å ha slått Selkaspor 41-29 på hjemmebane. Bortekampen endte med 28-34-tap.

– Nå setter vi all vår fokus på denne kampen. Den er viktig for oss. Helt klart at vi må skaffe oss et godt utgangspunkt. Vi har hatt fine treninger etter Halden-kampen og er klare, varsler en optimistisk Ekman.

 

Trener Marinko Kurtovic sa etter kampen mot Halden at laget var nødt til å reise seg etter den skuffende kampen mot Halden.

– Ja, å få en positiv opplevelse for oss er viktig nå etter å ha fått to nedturer på kort tid. Men jeg har sett kampen mot Halden og det var egentlig ikke så ille. Det var detaljer som gjorde at vi ikke vant den kampen. Vi er helt klar på hva som må forbedres, sier Marinko Kurtovic.