Så mange måls forsprang håper Marinko å ha foran returkampen i Tyrkia – ØIF Arendal

Så mange måls forsprang håper Marinko å ha foran returkampen i Tyrkia

Marinko Kurtovic vil ha et godt utgangspunkt med seg til Tyrkia neste helg.

Klok av skade og erfaring etter bortekampen mot Selkaspor i forrige runde i  europacupturneringen Challenge Cup, er Marinko Kurtovic klar på at ØIF ikke kan reise til Tyrkia med en knepen ledelse.

– Nei, det kan vi ikke. Vi må ha minst seks til åtte mål å gå på, så får vi se om vi klarer det eller ikke.  Vi vet aldri hva som kommer til å møte oss når vi kommer dit, påpeker ØIF-treneren.

 

I forrige runde røk ØIF 28-34 på bortebane, etter blant annet å ha fått oppladningen ødelagt etter at det kom kloakk i garderoben foran kampen mot Selkaspor, og møtt et par makedonske dommere som hadde hatt langt bedre dager på parketten … Hjemme ble det 41-29-seier og avansement mot europacupdebutantene.

Göztepe er en langt mer erfaren europacupdeltaker.

– Opplegget vi møtte sist var dårlig, og det viser hvorfor vi må ha en god del mål å gå på før vi skal reise dit.

 

Göztepe er et vanskelig lag å møte. Laget går rett inn i 3. runde av turneringen. Marinko har studert dem på video, men ut fra det han har sett, synes han det er vanskelig å si hva ØIF vil møte.

– Ja, det er vrient å si noe om kvaliteten. Selkaspor var et bra lag, men som ikke klarte henge med fysisk i to ganger 30. Göztepe har rutine fra denne cupen. Det er et lag med kontinuitet, som kjenner hverandre godt. Mange av spillerne er født i 88 og rundt 30 år. Det er et lag som blør for drakten sin. Det blir to tøffe kamper, der vi må ha et godt utgangspunkt, forklarer Marinko Kurtovic.

 

Dermed er meldingen til publikum klar: Kom i hallen og hjelp guttene til et best mulig utgangspunkt foran returkampen. All hjelp som kan fås, mottas …