Europacupen søndag: – LOS inviterer alle barn og unge under 16 år på kamp! – ØIF Arendal

Europacupen søndag: – LOS inviterer alle barn og unge under 16 år på kamp!

ØIF Arendal har lojale samarbeidspartnere. En av dem er strømleverandøren LOS. Søndag inviterer de alle barn og unge på kampen og sørger for gratisbilletter til alle som vil være med for å heie laget frem til seier!

– Nå trenger guttene i ØIF Arendal ekstra støtte etter en litt tyngre sportslig periode. Vi håper mange barn og unge har lyst til bli med for å lage skikkelig god stemning i Europacupkampen, sier Margit Unander i LOS.

– For et fantastisk tiltak, det setter vi stor pris på, kommer det fra ØIF Arendals arrangementssjef Per Carsten Michelsen. Han håper det er mange barn og unge som finner veien til Sparebanken Sør Amfi på søndag.

– Etter et par kamper med resultatene mot oss er vi klare for å slå tilbake. Med ekstra mange barn og unge på tribunen, vet vi at det blir god stemning. Dette er helt topp!

Barn og unge under 16 år kan enkelt og greit bare møte opp i Sparebanken Sør Amfi i god tid før kampstart kl. 18.00 på søndag. Der vil de få utdelt gratisbilletter til kampen!

Er du over 16 år? Da kan du kjøpe billetter her