Juniorgutta trives med å være underdogs – ØIF Arendal

Juniorgutta trives med å være underdogs

Kanskje klarer G20-laget til ØIF å stelle i stand en cupbombe i semifinalen i cupen?

Ja, for når Nærbø er tittelforsvarer og nær samtlige spillere har mye tid i eliteserien, da er det nemlig gjestene fra Nærbø som får favorittstempelet når semifinalen i G20-cupen skal spilles i Sør Amfi. Kampen spilles klokken 15.00 lørdag. Det er ventet en god del supportere fra Nærbø til kampen, slik at det bare er å finne veien til Sør Amfi for å støtte ungguttene til ØIF i kampen om en historisk cupfinale.

 

Men det er også flere av ØIF-guttene som har spilt en god del i eliteserien. Olaf Hoffstad var meget god da han erstattet André Lindboe tidligere i høst, mens Sander Simonsen har vært nærmest fast på høyrekanten. André Bergsholm Kristensen har også spilt mye mellom stengene.

Kristoffer Haugen Pedersen har også vært mye i kamptroppen i eliteserien. Han sier dette om det som skal skje mot Nærbø.

– Hva jeg tenker om semifinalen? Jo, jeg tenker at Nærbø er favoritter, men at vi skal ut på banen og legge ned en helt vanvittig innsats for å ta dette. Det må vi bare gjøre for å vinne, påpeker han.

 

Når cupfinalen røk for A-laget, vil en cupfinale for juniorlaget være et fint plaster på såret for dem som har muligheten til å spille på begge lagene. Det forteller Kristoffer Haugen Pedersen.

– Før kampen vil jeg si vi er underdogs, men det trives vi med. Vi har noen gode spillere, med Sander (Simonsen) i spissen, som har spilt mye i eliteserien, men hos dem har stort sett hele laget spilt mye i eliteserien i høst, forklarer han.

– Hva skal til for å slå dem?

– Vi må følge planen vår, være disiplinert. Jeg tenker også at vi bare skal spille som vi pleier og har gjort i de foregående kampene. Da kan vi lykkes, smiler Haugen Pedersen.

 

Søndag venter for øvrig europacup på hjemmebane mot tyrkiske Göztepe for ØIF-juniorene som er i elitestallen. Med andre ord en tøff og hektisk helg for spillerne.